دندانپزشکی میکروسکوپی چیست و به چه کار می آید؟

فهرست مطالب

بیشتر اجزای دندان میکروسکوپی هستند. به همین دلیل برخی از دندانپزشکان برای جراحی های مهم از لوپ چشمی استفاده می کنند. اما امروزه دندانپزشکی میکروسکوپی توانسته ضمن برطرف کردن مشکلات حاصل از لوپ چشمی درمان بهتر و دقیق تر بیمار را نیز میسر کند.

دندانپزشکی میکروسکوپی چیست؟

از این روش بیشتر در روش های مهمی مانند عصب کشی یا جراحی های دشوار مانند ایمپلنت دندان استفاده می شود. در طول 20 سال گذشته، این روش خود را در اغلب حوزه های دندانپزشکی از جمله درمان های پریودنتال و دندانپزشکی زیبایی مطرح کرده است. دندانپزشکی میکروسکوپی برای ارائه دید بهتر از دندان و درمان به دندانپزشک ابداع شده است.

مزایای دندانپزشکی میکروسکوپی:

میکروسکوپ دقت دیدی 400 مرتبه بهتر از چشم غیر مسلح و 100 مرتبه دقیق تر از لوپ چشمی است. بزرگنمایی حاصل از این روش، دقت در انجام درمان را افزایش می دهد و میزان آسیب و تخریب وارد شده به بافت مجاور را در تمام درمان ها و جراحی های دندانپزشکی کاهش می دهد.

برخی از آسیب های دندانی، مانند بسیاری از انواع ترک ها با بزرگنمایی معمول قابل مشاهده نیستند. این روش می تواند تمام آسیب های وارد شده به دندان را با دقت بالا به نمایش بگذارد. در نتیجه درمان با صحت و دقت بیشتری انجام می گیرد.

دندانپزشکی میکروسکوپی می تواند از ارزش بالایی برای درمان عصب کشی برخوردار باشد. درمان عصب کشی در ناحیه بسیار کوچکی از دندان انجام می گیرد و شامل کانال های متعددی در دندان می شود. برای تکمیل درمان لازم است دندانپزشک دقت بالایی را در تمیز کردن کانال ها اعمال کند. تمیز نکردن یکی از کانال ها باعث شکست کل درمان و انتشار مجدد عفونت می شود. این امر نیاز به تکرار درمان عصب کشی و حتی کشیدن دندان را افزایش می دهد.

این روش در موارد زیر می تواند به دندانپزشک کمک کند:

  • یافتن کانال های کوچک دندان
  • برداشتن مواد مانند پرکننده های قدیمی از روی دندان
  • تسهیل دسترسی به دندان بدون نیاز به تخریب گسترده بافت
  • ترمیم نشت روکش یا مواد پر کننده
  • یافتن ترک ها و شکستگی های غیر قابل رویت با چشم غیر مسلح
  • تسهیل تمام جنبه های درمانی در جراحی عصب کشی
  • بهبود مستند سازی تصویر برداری در دندانپزشکی
  • بهبود نتیجه درمانی در جراحی های مهم مانند ایمپلنت دندان

پیشرفت های جدید در حوزه دندانپزشکی با هدف بهبود نتایج درمانی و راحتی بیمار انجام می گیرند. استفاده از این روش ها باعث راحتی پروسه درمان و رضایت بیشتر از سوی بیمار می شود.

منبع:

drlinger

مطالب مشابه

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *