مواد غذایی ممنوعه پس از سفید کردن دندان

سفید کردن دندان ها می تواند درخشش را به دندان های زرد بازگرداند. به همین دلیل این کار یکی از روش های محبوب دندانپزشکی زیبایی است. اما به گفته انجمن های دندانپزشکی در طول چند روز بعد از جلسه سفید کردن، دندان ها به شدت مستعد لک شدن هستند. به همین دلیل تغیییر عادت های غذایی به خصوص در روزهای پس از اتمام کار اهمیت زیادی دارد. در این مطلب شما را با فهرست مواد غذایی ممنوعه پس از سفید کردن دندان آشنا می کنیم.

پس از جلسه سفید کردن دندان، غذاهای مختلف دندان های مروارید رنگ شما را لکه دار می کنند. در میان مواد غذایی ممنوعه پس از سفید کردن دندان شکلات تیره، سوپ های گوجه، چغندر، سس گوجه فرنگی، سس سویا و زغال اخته از همه بدتر هستند. اما همه چیز صرفا به خاطر سفیدی دندان نیست. برخی مواد به دلیل بروز درد در دندان ممنوع هستند.

مواد غذایی ممنوعه پس از سفید کردن دندان:

نوشیدنی های تیره:

هر گونه نوشیدنی رنگی می تواند دندان شما را لکه دار کند. اگرچه مایعات شفاف یا سفید مانند آب و شیر مجاز هستند، نوشیدنی های رنگی می توانند اثرات نامطلوبی داشته باشند. پس از سفید کردن دندان ها توصیه می شود از نوشیدن قهوه، نوشابه های تیره، چای و شراب قرمز تا چند روز اجتناب کنید. در همین راستا، نوشیدنی های طبیعی مانند آب انگور، آب گوجه فرنگی، آب زغال اخته و آب پرتقال نیز برای دندان های سفید شما مضر هستند. برای به حداقل رساندن تماس هرگونه مایع با دندان های خود، می توانید این نوشیدنی ها را از طریق یک نی مصرف کنید.


نیاز به معاینه تخصصی دندانپزشکی دارید؟


هم اکنون با یک کلیک نوبت بگیرید

غذاهای اسیدی:

فرآیند سفید کردن دندان ها می تواند دندان ها را به طور موقت به غذاهای اسیدی و نوشیدنی ها حساس کند، که باعث درد و ناراحتی در هنگام خوردن می شود. مواد غذایی با PH پایین مانند پرتقال، گریپ فروت، لیمو، آناناس، سرکه، ترشی و نوشیدنی های غیر الکلی می توانند اسیدیته بزاق را افزایش دهند. در نتیجه مصرف این مواد می تواند به طور بالقوه باعث آسیب رساندن به دندان های تضعیف شده شما توسط مواد شیمیایی سفید کننده شود. محدود کردن مصرف این مواد می تواند در جلوگیری از درد دندان های حساس به شما کمک کند.

غذا و نوشیدنی های سرد:

تا ۳۶ ساعت پس از سفید کردن، دندان های شما به دمای سرد حساس است. برای کم کردن درد ناشی از حساس شدن دندان ها بهتر است از مصرف غذاها و نوشیدنی های سرد مانند آب یخ، بستنی، ماست یخ زده و سایر دسرهای یخ زده جلوگیری کنید. اگر حساسیت شما شدید است، از خوردن غذاها مستقیما از یخچال و فریزر پرهیز نکنید و موارد مصرف را در دمای اتاق یا گرم تر مصرف کنید.

منبع

livestrong

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *